19 de des. 2014

DIUMENGE 21, OBERT !!!

Recordeu la tela de mussols que va arribar fa poc ? Doncs ja tenim desenes de treballs avançant...
Proposta pel proper dimarts : desprès de l'èxit que té el buff-caputxa que hem fet amb les llanes del taller, us animem a venir a fer-lo vosaltres mateixes el proper dimarts a l'hora que us vagi millor. La professora hi serà de les 10 a la 1 i de les 4 a 2/4 de 8. 
PREU: 5€ (classe) + llana (20,40€).
Només cal que porteu agulles de mitja del número 10 i 12. Si no les teniu, les podeu comprar al taller.
Tenim altres colors per escollir !!!

RECORDEU, DIMARTS DIA 23 DE DESEMBRE, AL TALLER DE L'EVA A FER AMB MITJA EL BUFF-CAPUTXA !!

Simplement cal que envieu un correu electrònic a tallerdeleva@gmail.com o bé un watsap al 687918148 per confirmar a quina hora us va millor.Així és com queda ......OBRIU BÉ ELS ULLS: AQUEST PROPER DIUMENGE DIA 21 DE DESEMBRE, DE 10 A 1, EL TALLER DE L'EVA ESTARÀ OBERT !! 
I PERQUÈ ? DONCS PERQUÈ US VOLEM OFERIR UNA PROMOCIÓ ESPECIAL: GRAN SELECCIÓ DE TELES AL 30% DE DESCOMPTE !!! INCLOSES TOTES LES DE TEMÀTICA NADALENCA !!!
Recordeu que diumenge al matí hi ha mercat setmanal a Calldetenes !!!

I així també podeu tornar a veure la nostra secció de ganxet XXL (trapillo) plena, amb 12 colors diferents !!!I els nous ganxets XXL de clover. Ja sabem que moltes de vosaltres, amb el tema ganxet us heu convertit en cloveradictes !!! Doncs ara també podeu ampliar la vostra selecció amb números més alts. 
Ja sabeu que són molt més ergonòmics i que, per tant, no ens cal fer tanta força amb les mans, especialment quan treballem amb trapillo.

FINS DIUMENGE !!!