10 de des. 2014

Brigit Abueso & Eva Gustems

Dilluns em vaig fer un regal: assistir a un curs que impartia la Brigit Abueso a casa de l'Eva Gustems. Què es pot demanar més ???

Vam experimentar amb les formes.....


Amb el color ....


Amb la composició....


I amb la màquina !!!!Un dia realment fantàstic ! 

I evidentment, com sempre que veig els treballs de l'Eva Gustems, sempre m'enamoro. I com sempre, ja teniu els kits disponibles al taller per fer, per exemple, aquest mini cosidor de viatge.
Preu del kit: 10€ Canviant de tema.....avui ha arribat al taller una tela molt esperada..... Que combina perfectament amb una altra tela de Stof molt especial: té un ample de 1,5mts, però la meitat de l'amplada és amb un estampat de topos, i l'altre meitat amb un estampat de ratlles. Aquestes idees són les que ens faciliten la vida !!!I també, els pretallats de TILDA. Tenim dues col·leccions:
Happiness is homemade


I Tiny treasures


Si en voleu veure els dissenys de la col·lecció que contenen els paquets, només cal que us connecteu a :

http://www.tildasworld.com/happiness-is-homemade-2014/
http://www.tildasworld.com/tiny-treasures-2014/

I així, entre puntada i puntada, esperem el Nadal, obrint les butxaques de les desenes de calendaris d'advent cosits al taller....


RECORDEU QUE EL DIA 29 1 30 DE DESEMBRE, EL TALLER DE L'EVA ORGANITZA UN CASAL DE NADAL PER A NENS I NENES. QUEDEN POQUES PLACES, PER TANT, SI ENCARA NO HEU FET LA VOSTRA INSCRIPCIÓ, AFANYEU-VOS !!!
tallerdeleva@gmail.com
o bé al 687918148 - 938893764