31 de jul. 2014

III FIRA DE PATCHWORK A PUIGCERDÀ

Hem tingut una setmana molt i molt intensa, i ha estat difícil trobar moments pel nostre bloc, però estem segures que ho sabreu entendre (si ens heu visitat aquesta setmana, segur que ho enteneu !!!)

Us volem recordar, en primer lloc, que dissabte i diumenge serem a la III Fira de Patchwork a Puigcerdà. L'any passat ja hi vam ser presents i us la recomanem !!! És una fira a l'aire lliure, al centre del poble (Plaça Santa Maria i Plaça dels Herois). Ens trobareu ràpidament !!!!


Us recordem, també, que com a acte de cloenda de la Fira, el diumenge a les 5 de la tarda, jo mateixa faré una xerrada parlant de la història del patchwork, tema que, com molts i moltes ja sabeu, m'interessa moltíssim i intento difondre sempre que en tinc ocasió.



La Carme està treballant en la nostra imatge corporativa !!! Així ens identificareu ràpidament !!! 


I també preparem kits, i treballs, i noves teles per presentar-vos, i nous projectes..... Perquè tenim la sort de ser moooolt felices fent el que fem !!!!!





I qui realment despren bon rotllo és el grup de nenes que han assistit al Taller de l'Eva la setmana passada....
Vam decir que per tancar el casal, ens fariem un coixí tèrmic !!! Per si tenim mal de panxa, mal d'esquena, .....


La veritat és que van quedar molt i molt bé, cada una amb la tela que més li va agradar, amb el seu dibuix preferit.... Ens agrada que les alumnes del taller personalitzin al màxim els treballs, al seu gust....


I finalment, vam provar la tècnica del decoupage, i ens vam folrar un marc de fotos





GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A LES FAMÍLIES QUE CONFIEU AMB EL TALLER DE L'EVA I A LES 38 NENES QUE AQUEST ESTIU HAN GAUDIT DE LA COSTURA, EL GANXET I ELS TREBALLS MANUALS AMB NOSALTRES  !!!!


Us comuniquem, a tots i a totes les que us heu vingut a informar per assisitir a les classes del curs vinent, que aquesta propera setmana us farem arribar els horaris i les novetats...... Especialment adreçades a totes i tots els nens i nenes i joves !!!


 AQUEST DIUMENGE EL TALLER ESTARÀ TANCAT. US RECORDEM QUE TANCAREM PER DESCANSAR UNA MICA DEL DIA 11 AL 24 D'AGOST.
LA RESTA DE DIES DEL MES, EL TALLER SERÀ OBERT DE 10 A 1 I DE 5 A 8.

1 comentari:

Cristina ha dit...

Bona fira!!!
Sou un taller meravellós!