13 de jul. 2014

CASAL D'ESTIU II

Tornem a ser aquí !!!
Aquesta setmana passada, hem decidit pujar un graó més la dificultat de les activitats del Casal, i ha sigut moooolt gratificant. Evidentment, totes les alumnes han estat a l'alçada. Han sorgit treballs molt creatius i personals....

Hem provat la tècnica del jardí de l'àvia. Hem triat teles de diferents tons de verd i hem folrat hexàgons de cartolina ajudant-nos de cola

Finalment hem unit els hexàgons cosint-los a mà i observeu el resultat......Hem suggerit diversos significats que té l'arbre. El que ha tingut més èxit ha sigut l'arbre dels desitjos. Esperem que tots els desitjos que dipositin a l'arbre es facin realitat !!!!

També ens hem atrevit amb una altra tècnica mooolt creativa. 
Hem doblegat un paper i cada una hi ha dibuixat línies. 


Llavors, les hem resseguit amb la màquina de cosir


I el resultat, l'hem marcat amb rotulador. Fantàstic !!!


Han sortit unes mandales espectaculars !


Llavors, amb paciència, hem escollit teles de colors i les hem aplicat a sobre.


Enhorabona !!!!! 
Ara, ens preparem per una altra setmana molt moguda, amb moltíssimes nenes més, amb nous projectes i molta creativitat !!


 Per acabar, us presento noves teles que tenim al taller i us informem de que ja podeu venir a fer la vostra inscripció per les classes del curs vinent.
Oferim nous tallers de disseny de moda, costura i patchwork per a joves a partir de 12 anys !! Vine al taller a informar-te !!!