22 de gen. 2014

Següent pas: fem punts de brodat a màquina

La setmana passada, vam preparar els retalls sobre entretela adhesiva per fer-nos una funda per la llibreta. Aquesta setmana, estem unint els retalls amb punts de brodat a màquina. Algunes de les nenes, es la primera vegada que cusen a màquina !!! Moltes, van poder fer els punts amb les màquines que els van portar els reis....




A vegades, el treball ens costa tant esforç que fins i tot ens cal treure la llengua !!







Coneixeu la Véronica Requena ? És una quilter francesa que té devoció per la Lizzy, el seu inseperable gos ! I a ell dedica molts dels seus treballs. Aquest n'és un. Un gos que ens serveix per aguantar la porta els dies de vent.


fixeu-vos en el detall de l'ocell.... 
Si en voleu fer un d'igual, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us prepararem les teles i els patrons !!

Recordeu aquestes teles ???? Doncs ja n'han sortit infinitat de treballs diferents !


Aquí en teniu un .....



 I aquí en teniu un altre !!!!




Are us presento un treball molt particular : un quilt dedicat als personatges de la Patum de Berga. És per un nen de 7 anys que, com us podeu imaginar, és molt patumaire !!!




Aquí el quilt està per acabar, però el regal ja està fet i no vam tenir temps de fer la foto amb el treball acabat. De tota manera, segur que us podeu fer una idea del resultat final..... 
Els dibuixos, són impresos sobre tela.


Des d'aquí, us vull mostrar el Ball de l'Àliga de la Patum de Berga, un dels que més m'agrada dedicat al destinatari del quilt de la Patum i a tots els patumaires ! 
Ball de l'Àliga -Patum de Berga (Si ja el coneixeu, gaudiu-ne, si no el coneixeu, descobriu-lo !!)


Demà us ensenyaré la segona oportunitat que hem donat a dos llums de peu molt, però molt vells.....


3 comentaris:

Nina ha dit...

Ei! M'encanta el cobrellit! Em podries dir d'on has tret els dibuixos? Aviat seré tieta i m'agradaria molt fer-li al bebè quan neixi. Gàcies.

Taller de l'Eva ha dit...

Et refereixes als dibuixos de la Patum ? Son impressos sobre tela a partir d'uns llibrets que expliquen els personatges de la Patum. Si vols, t'ho podem aconseguir !

Nina ha dit...

Ostres! Esperava que m'arribes per mail l'avís quan em responguessis.
Gràcies! Parlem per mail.