3 de gen. 2014

CONNECTEM : TU & TALLER DE L'EVA

A partir d'avui, totes les teles amb motius nadalencs,  les podeu trobar en PROMOCIÓ :
 10€/metre !!! No us les deixeu perdre !!!


Aquests dies que molts i moltes dels nostres seguidors teniu la sort d'estar fent unes merescudes vacances, us animo a que activeu tots els canals virtuals que teniu per connectar-nos millor: 
CONNECTEM: tu & 


Teniu diversos canals per estar ben informats de les novetats del Taller:

- BLOC : www.tallerdeleva.blogspot.com
És el canal més utilitzat entre vosaltres i el taller. Cada dia rebem més i més visites. De manera més o menys regular, hi anem penjant les informacions que creiem que us poden interessar i també les novetats i treballs que anem fent al taller. Evidentment, també us informem dels tallers, cursos i monogràfics que impartim.

- FACEBOOK : És una xarxa social on hi trobareu notificacions quan fem entrades al bloc i també curiositats, esdeveniments importants..... Per estar connectada amb nosaltres via facebook, només cal que entris a la nostra pàgina, i cliquis la icona M'AGRADA. Llavors, ja podràs seguir totes les nostres entrades !!! La pàgina la trobaràs a https://www.facebook.com/tallerdeleva.eva

                                                       


-TWITTER: Aquesta és una altra xarxa social fantàstica per estar ben informats. Us la recomano especialment. Per seguir les entrades del Taller de l'Eva, només cal que entris a TWITTER.COM (crear-te el compte personal si encara no el tens), buscar Taller de l'Eva i clicar la icona FOLLOW. D'aquesta manera et convertiràs en seguidora del Taller de l'Eva

                       

-PINTERESThttp://www.pinterest.com/tallerdeleva/. Entra a aquest enllaç i ens trobaràs, a nosaltres i a un munt d'informacions, fotografies.... que podràs guardar, compartir..... PINTEREST, és una experiència visual !!! Aprofitem aquest recurs i gaudim dels nostres treballs i dels treballs de les altres persones. A més a més, si et passeges pel nostre bloc, veuràs que quan col.loques el cursor sobre les imatges que anem penjant, apareix una icona de color vermell com aquesta:   

És la icona de Pinterest, i si la cliques, podras guardar, compartir.... les imatges del nostre bloc directament al teu PINTEREST. 
Ho intentes ??

En totes les opcions, si no en som usuaris, hem d'obrir-nos un compte, però és gratuït i molt fàcil de crear !!!

Properament (ara si que serà properament !!) tindrem operativa una botiga on line, on, des d'on siguis, ens podràs comprar les nostres teles, els nostres productes, i accediràs a descomptes exclusius de la web. Ja t'anirem informant..... Estem molt il·lusionades amb el projecte.

Així que, ja ho sabeu : CONNECTEM !!!!