23 de set. 2013

RETORN A L'ACTIVITAT

Torna la normalitat.... torna el curs.... I tornen els dies de patchwork, relax, bon rotllo....al Taller de l'Eva.
En primer lloc, vull donar la benvinguda a totes les noves alumnes que heu escollit el Taller de l'Eva per gaudir amb l'agulla i el fil. Espero que les estones al taller us aportin bona energia !!
Si hi ha algú que encara no ha fet la inscripció, us recordo que us oferim classes de patchwork, mitja i ganxet i costura i patronatge.
Si voleu més informació, podeu entrar a la pestanya de "cursos i monogràfics" o bé ens truqueu al telèfon 93 8893764 o bé al 687918148. No hi ha matrícula i podeu començar el mes que volgueu.

Dissabte passat, vam estar presents a la II Edició de la Fira de la Mercè de Calldetenes. Felicitats als organitzadors i al poble en general, va ser un èxit !!!




Al costat nostre, hi havia les noies de Maresmon-entrellana (http://maresmon.org/entrellana/) i també l'Anna de Sac de Scrap (www.sacdescrap.wordpress.com) fent tallers. Una plaer !!!






El Taller de l'Eva vam oferir tallers de pintura sobre seda i de mitja i ganxet per qui es volia iniciar en aquestes tècniques...




I aquests es un dels treballs que reprenem aquest setmbre. És el quilt : "My favourite things" (les coses que més m'agraden) Encantador..... !!!








Aneu-vos preparant pel dissabte dia 5 d'octubre : Monogràfic de colls amb llana. No us ho perdeu !! 
HORARI : de 10 a 1
PREU: 20 € 





Podreu triar entre diferents models. Adreçat tant a les persones que s'inicien en la mitja com a persones que ja en saben i en volen aprendre més !!!

Inscripcions: tallerdeleva@gmail.com o bé al telèfon 687918148.