15 d’oct. 2012

Aires de tardor...

Dissabte passat vam començar el Club Dear Jane. La veritat és que totes ens ho hem pres com un repte personal !!! Us animo a afegir-vos al Club !! Ja sabeu, cada primer dissabte de mes de 2/4 d'11 a les 12.






I mentre esperem el Nadal....

(podeu trobar aquesta roba al taller !!!)

Aprofitem per fer carbasses !!! 

1 carbassa...


2 carbasses....


3 carbasses.............................................


El taller, amb l'anís estrellat i la canyella de les carbasses, desprèn una oloreta.... Si en teniu ganes, aprofito per recomanar-vos aquesta crema de carbassa i anís estrellat. ESPECTACULAR !!!



CREMA DE CARBASSA AMB ANÍS ESTRELLAT


Ingredients:

1/2 carbassa (petita)
1 porro
400cl d’aigua
200cl de crema de llet
2 estrelles d'anís
una cullerada de mantega

Preparació:

Pelem la carbassa i la tallem a trossos. Pelem el porro i també el tallem a trossos posem la carbassa,i el porro tallat en una olla i ho sofregim amb una mica de mantega. Hi afegim l’aigua i l'anís estrellat i ho deixem bullir 1/2 hora. Passat aquest temps, treiem l'anís i ho passem per la batedora, hi afegim la crema de llet i ho corregim de sal i de pebre. La crema ja està feta.

Podem posar per sobre uns trossets molt petits de carbassa xips o unes pipes de carbassa o un rajolinet d'oli..