19 d’abr. 2015

100% PATCHWORK by FRANCESCA ROCA

Hola !  Després d'aquest temps de pausa al bloc, torno per comunicar-vos una novetat molt important. A partir del mes de maig, per motius professionals, "el Taller de l'Eva" passa a ser "100% Patchwork", i la responsable deixo de ser jo i serà la Francesca Roca.
Ja la podeu trobar al facebook, des d'on us informarà de totes les novetats !!!

https://www.facebook.com/pages/100-Patchwork-by-Francesca-Roca/1417023185279898?fref=ts

Per part meva, només dir-vos que ha estat un gran plaer compartir tots aquests anys amb vosaltres i que heu estat unes alumnes-clientes excel·lents. La meva tristesa no és tan gran des de que sé que el taller continuarà amb la Francesca.

Per fer la seva presentació i per veure-us a totes, us convidem el proper dimecres a les 7 de la tarda per fer un berenar-sopar i passar una estona juntes !!
Totes les que volgueu venir, cal que confirmeu la vostra assistència a tallerdeleva@gmail.com o bé per watsap al 687918148.

FINS DIMECRES !


1 comentari:

Cristina ha dit...

Gràcies Eva per tot aquest temps. Per tots els descobriments, per la passió i la tècnica que ens has encomenat . Segur que et trobarem a faltar!
I gràcies a la Francesca per la valentia de prendre el relleu. Així ens serà més fàcil i còmode seguir disfrutant del món del patch en el que hem quedat atrapats!!!
una abraçada a totes dues!!!