7 de nov. 2014

Teles Véronica Réquena

Us informem que per motius personals, la sessió de Nadal prevista per aquest proper dissabte, serà el dia 22 de novembre ! Recordem que és una sessió gratuïta però cal inscripció prèvia !

Per qui encara no les hagi vist, fa uns dies que ja tenim al taller les teles de la nova col·lecció de la quilter Véronique Réquena. No us la perdeu !!!
PREU: 17,50€ /metre  (1,40 mts ample)
Recordeu que fa un temps us vaig dir que hi havia un grup de patch al taller que estaven cosint el quilt "My favorite things" (del llibre "Some kind of wonderful", de l'Anni Downs) ?
Doncs ja en tenim un d'acabat !!!I un treball molt esperat !!! Els sacs de dormir de la Bruna i  l'Abril !!! 
El patró, és del llibre "Monstruos, bichos y princesas", de les autores Cecília i Mercè González, de Desedamas.
Són genials !!!

I plegats, queden així.....I un parell de treballs més.... 
Una bossa de màI una manta per en Lian. No ens cansem de fer aquest disseny del grup de gats ! Amb diferents colors, estils.... Sempre ens desperten un somriure !!No oloreu el Nadal ? Fins i tot les alzines han detectat que el temps passa volant i ja es preparen.... Benvingudes a l'activitat frenètica !!!! Quilts, bufandes, camins de taula nadalencs, sacs de dormir, calendaris d'advent, jerseis, davantals, arbres de Nadal, individuals, coixins-manta ..... tot de les mans d'un grapat d'alumnes excel·lents que fan que cada dia sigui una nova aventura ......!!!!