28 de maig 2014

URBAN KNITTING CALLDETENES

Què està passant aquests darrers dies a Calldetenes ? 



Tothom ho deixa tot per agafar agulles de mitja i ganxets i començar a teixir i a teixir...


Què deu passar tant i tant important ???





Aquí teniu la resposta : URBAN KNITTING CALLDETENES 


És una iniciativa del Taller de l'Eva que ha tirat endavant juntament amb la col·laboració d'URBAN KNITTING OSONA i de l'AJUNTAMENT DE CALLDETENES

Aquí teniu el logo del grup :

Ha nascut amb la voluntat de promoure l'activitat de teixir a Calldetenes amb l'objectiu de intervenir sobre el mobiliari urbà del poble de manera periòdica.
De moment, ens estrenarem el dia 27 de setembre, en el marc de la Fira de la Mercè. Embellirem encara més Calldetenes amb tot el nostre treball que haurem estat preparant a partir d'ara mateix.



Hi vols participar ? És molt fàcil !!! Tothom és molt benvingut ! I no cal tenir nocions de mitja i ganxet perquè al Taller de l'Eva hem organitzat tallers gratuïts per iniciar-te en aquestes tècniques (DEMANA INFORMACIÓ A tallerdeleva@gmail.com o bé al 938893764)
Cada participant, rebrà gratuïtament una madeixa de llana, amb la qual podrà teixir la forma que vulgui i retornar-la al Taller de l'Eva, on ho guardarem fins al dia de la Fira, quan entre tots i totes, ens posarem a treballar dur de les 12 del matí a les 7 de la tarda per transformar els carrers del poble !!

El dia 15 de juny, també serem presents tota la tarda a l'Escola Sant Marc de Calldetenes, on se cel·lebrarà la festa de fi de curs i podrem presentar el projecte a Mares, pares i alumnes. També ensenyarem a fer els punts bàsics de mitja i ganxet a qui ho desitgi. Aquell dia, també distribuïrem les madeixes de llana a tothom qui s'inscrigui. 

URBAN KNITTING CALLDETENES DESITJA QUE TOTS I TOTES FORMEU PART D'AQUEST PROJECTE !!! QUE TREMOLI CALLDETENES !!!!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eva,

M'apunto ja!

Ja passaré per la botiga...


Lore

Irene ha dit...

Hola!
Em sembla molt bona idea! També hi participaré, la setmana vinent passo x la botiga! :)