18 de nov. 2013

Plou..., temps de labors....

ATENCIÓ !!! NOVETAT AL TALLER !!! QUE ELS REIS I EL TIÓ EN PRENGUIN NOTA !!! 
Us ho explico....


És una nina (tamany Barbie), que us serveix de model i uns kits amb els patrons marcats sobre la tela perquè sigui molt senzill vestir la vostra nina !


La nina val 32 € (inclou un kit amb els patrons per cosir un model)El kit amb els patrons val 10,50€ (Recordeu, són els patrons ja impresos a la tela ). Hi ha 24 models per escollir !Veniu al taller i escolliu el vostre estil: retro, modern, clàssic, ....
Temps de pluja, temps de labors....Hem acabat el camí de taula fet amb teles batik. Al taller, ens agraden cada vegada més els batiks, i per això cada dia n'arriben de nous ! Són teles molt polivalents i adaptables a altres tipus de teixits.


I seguim amb les classes de mitja..... I ganxet.... Totes les tardes del dijous....Els coixins manta són el regal estrella d'aquest hivern. Encara no n'has cosit cap ? Atreveix-t'hi !!!
Molta gent ja està preparant les felicitacions de Nadal....Encara us falta algun detall per la taula de Nadal ? No us perdeu el monogràfic del proper 29 de novembre:De 4 a 7 de la tarda, la Judit ens ensenyarà a fer aquesta fada màgica.... Perfecte per la taula de Nadal.
Us animeu ? Preu: 22 € (va inclòs el material per una fada)
Inscripcions: tallerdeleva@gmail.com o bé al 687918148