22 d’abr. 2013

Fira de les 1000 labors de Campdevànol

Dissabte el Taller de l'Eva va ser present com cada any, a la Fira de les 1000 labors de Camdevànol.
Moltes gràcies a tots i a totes les que vau venir a visitar-nos !!!
Per les que no vau poder, aquí teniu algunes coses que vam vendre i que encara podeu comprar al taller !!Kit per fer el camí de taula ràpid (el camí de la Vanguàrdia pels amics !!!)Kit per fer els davantals confeccionats amb un drap de cuina i una anella de ferro
Kit per fer aquest quilt matisseKit bossa per la compra reversible (la bossa dels pebrots pels amics !!!)Kits de les oques !!!
Kits de fils Just Natura de DMC per fer aquestes meravelles amb ganxet....Gràcies a la Isaber per deixar-nos el quilt i a la Pili per deixar-nos el seu treball de ganxet !!!Us esperem els dilluns de 5 a 7 i els dijous de 5 a 8 a les classes GRATUÏTES de mitja, ganxet i trapillo !!!

I aquesta setmana , Sant jordi !! ... 10% de descompte en tots els llibres de ganxet i de patchworkI canviant de tema.... Coneixeu els Obi Belt (cinturó faixa) ? És un cinturó tradicional japonès originari del s. XVII. És molt ample i encara ara molt utilitzat. Al taller, ja hem fet el primer amb retalls de tela... Què us sembla ??