29 de gen. 2013

No parem de treballar

Aquests són alguns quilts acabats aquests dies.... Gaudiu-ne !!!

Aquest és una variant del Sampler d'iniciació. Al taller, ens agrada dir les coses pel seu nom: som un taller de patchwork, per tant, cal aprendre patchwork, començar per la base. El sampler, és un quilt molt clàssic però ideal per tenir una bona base tècnica i, després, ser capaç d'interpretar qualsevol treball de les revistes, llibres....
La persona que ha cosir aquest quilt (tot a mà), és una amant de les nines Sunbonnet Sue, i vam decidir que  a 6 dels blocs hi aparegués la Sue.CANVI DE TEMA !!! Aquests són alguns dels productes que van arribar ahir i que moltes de vosaltres esteu esperant !!!

1. Tornem a tenir màquines de folrar botons !!!! Preu: 34 €


I tots els accessoris i recanvis !!!I per les amants de la mitja, han arribat agulles de bambú per fer mitjons !!!I, finalment..... TORNEM A TENIR FAST 2 FUSE !!! PREU: 18,50 €/METREAprofito per recordar-vos que:

-Diumenge vinent, dia 3 de març, tenim a l'Eva Gustems impartint un monogràfic al taller "La rosa dels vents". 
Horari: de 10 del matí a 6 de la tarda
Preu: 65 Euros
Encara queden 2 places lliures. Si us animeu, truqueu-me de seguida (Tel 687918148 o m'envieu un correu a tallerdeleva@gmail.com)

-El dia 16 de març, com cada any, el Taller de l'Eva organitza un autocar per visitar el Festival Internacional de Patchwork. Properament us informaré del preu i de l'horari de sortida i d'arribada. De moment, reserveu-vos el dia 16 de març !!!