27 de des. 2012

Nous treballs, noves informacions !

Aquí us presento alguns petits-grans treballs ......

L'agenda de la Carme. D'aquesta tela, no en queda, però en trobareu una de molt semblant...


Recordeu que fa uns dies us vaig ensenyar unes teles amb topos que n'acompanyaven una de tasses de cafè ? Mireu-les, s'han convertit en un individual personalitzat !Aquesta funda d'agenda és un regal d'amic invisible per una persona enamorada de París ! Bonjour Paris !!Ara, endevineu : el cavall de Ferrari, és pintat o cosit sobre la tela negra ?????????????


Sembla mentida, però està cosit !!! Evidentment, l'han cosit unes mans molt fines.... És un davantal per un enamorat dels Ferrari.

Us recordo que aquests dies hi ha Casal de Nadal a 10 € /dia (material inclòs) per a tots els nens i nenes. L'horari és de 9h a 13h. I ho oferim pels dies 28 i 31 de desembre, i 2, 3, 4 i 7 de gener. (Inscripcions al telèfon 687918148 o bé a tallerdeleva@gmail.com). Aviat us començaré a ensenyar els projectes que anem acabant.Totes aquelles que ja heu practicat el nivell I d'encoixinat a màquina, reserveu-vos el dia 2 de març. Properament, informaré de tots els monogràfics previstos pel primer trimestre de 2013.