28 de set. 2012

GRÀCIES !!!

En primer lloc, us vull donar les gràcies a tots i totes les que vau veniu a visitar-nos a la Fira de la Mercè de dissabte passat i a l'exposició. MIL GRÀCIES !!! Vau ser molts i moltes, i això sempre és un dosi d'energia positiva per continuar treballant  !!!

Dit això, us presento algunes de les robes que han arribat aquests dies al taller. Unes de les més espectaculars, són de la col·lecció ANTIQUE FLORAL de LECIEN. Aquí les teniu...Aquests dies, com cada inici de curs, el taller bull més que mai. Moltes s'inicien en el patchwork i comencen el sampler..... També us faig saber que ja tenim el calendari de monogràfics per aquest trimestre. Encara no hem obert inscripcions, però us informo perquè aneu reservant els dies. Les inscripcions comencen el dia 10 d'octubre.

20 d'octubre - Monogràfic de mitja - PONXO . De les 9 del matí a les 2 del migdia. Preu: 52 € (tot el material inclòs). NIVELL: intermedi

27 d'octubre - Monogràfic de ganxet - GANXET AMB ZPAGETTI . De les 10 del matí a la 1 del migdia. Preu: 28 € (tot el material inclòs). NIVELL: inicial i intermedi

3 de novembre - Monogràfic de ganxet - BUFANDA. De les 10 del matí a la 1 del migdia. PREU: 30 € (tot el material inclòs). Aquest monogràfic va dirigit a nens i nenes a partir de 7 anys. NIVELL: inicial

10 de novembre - Monogràfic de Patchwork - PREPAREM EL NADAL - De les 10 del matí a les 2 del migdia. Preu: 15 € (entregarem els patrons de tot el que presentem) TOTS NIVELLS. 

24 de novembre - Monogràfic de teles - PINTEM MOCADORS DE SEDA - De les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Preu: 40 € (tot el material inclòs)
TOTS ELS NIVELLS


I parlant de Nadal,..... Aquí teniu una idea de treballs que ens suggereix la Lynette Anderson per cosir aquest Nadal amb les robes que ha dissenyat ella mateixa i que podeu trobar al Taller de l'Eva !