29 de maig 2012

CAMÍ DE TAULA AMB SOPA DE MELÓ

A partir d'un crazy, hem anat fent creixer aquest camí de taula. La única condició que tenim, era que hi havia d'haver puntes. I així ho hem fet !






Us adjunto una recepta ben estiuenca de l'autora d'aquest camí de taula :



SOPA DE MELÓ AMB CRUIXENTS DE PERNIL



Ingredients per a 4 persones
:
    1 Meló
    50 ml de crema de llet
    4 fulles de menta fresca
    1 branca de menta
    50 g d’encenalls de pernil ibèric
    Oli d’oliva
    Sal

Preparació :
1. Pelar i treure les llavors del meló. Tallar-lo a trossos.
2. Triturar els trossos de meló amb un xic d’oli i sal i les 4 fulles de menta picades.
3. Incorporar poc a poc la crema de llet i seguir triturant.
4. Reservar-ho a la nevera perquè estigui ben fred.
5. Passar lleugerament per la paella el pernil ibèric.
6. Servir la crema de meló acompanyada del pernil encara calent.
7. Decorar amb 2 fulles de menta cada ració.


BON PROFIT !!!