A partir d'un crazy, hem anat fent creixer aquest camí de taula. La única condició que tenim, era que hi havia d'haver puntes. I així ho hem fet !
Us adjunto una recepta ben estiuenca de l'autora d'aquest camí de taula :
SOPA
DE MELÓ AMB CRUIXENTS DE PERNIL
Ingredients per a 4 persones :
1
Meló
50
ml de crema de llet
4
fulles de menta fresca
1
branca de menta
50
g d’encenalls de pernil ibèric
Oli
d’oliva
Sal
Preparació :
1. Pelar i treure les llavors del meló. Tallar-lo a trossos.
2. Triturar els trossos de meló amb un xic d’oli i sal i les 4 fulles de menta picades.
3. Incorporar poc a poc la crema de llet i seguir triturant.
4. Reservar-ho a la nevera perquè estigui ben fred.
5. Passar lleugerament per la paella el pernil ibèric.
6. Servir la crema de meló acompanyada del pernil encara calent.
7. Decorar amb 2 fulles de menta cada ració.
BON PROFIT !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada