30 de juny 2014

TELES VÉRONIQUE REQUENA

Coneixeu la Véronique Requena ? Com moltes ja sabeu, ens agraden moltíssim els seus treballs i al taller treballem molt amb els seus llibre.
Ara, ha dissenyat una col·lecció de teles seguint el seu estil country tant característic. Aquest matí, han començat a arribar al taller....


En falten moltes més, però de moment us volem ensenyar les que ja tenim.



La Maribel, és de Granada, i aprofitant els seus dies de vacances a la comarca, ha vingut al taller a fer-se unes espardenyes. I no ho ha dubtat: les ha fet amb les teles de la Véronique Requena.




Quan les porti posades, ens enviarà una fotografia.


I ara toca donar la benvinguda a totes les nenes que aquest matí han començat el casal d'estiu 2014 !!!
Esperem que gaudiu com cada any de tots els treballs i que aprengueu molt i molt !
Cosirem, farem mitja i ganxet, scrap, decoupage, pintura sobre tela.....




Aquest any, fem de monitores la Carme, l'Eva, la Núria i també la Montse, que s'ha estrenat !!!


BENVINGUDES , I A TREBALLAR !!!

23 de juny 2014

Bona revetlla de Sant Joan !!!

Molta activitat al Taller de l'Eva. 
Aquí, ens podeu veure juntament amb la Sílvia Capdevila, de l'Ajuntament de Calldetenes, presentant el projecte Urban knitting Calldetenes al Casal d'Avis.

Recordeu: tots junts, serem imparables !!!!"


I davant el Taller, ja anem escalfant motors....




Us anunciem un canvi d'horari del Taller, a partir d'ara i durant tot el mes de juliol.....

De dilluns a divendres, de 9 a 1 i de 5 a 8
Dissabte, TANCAT
Diumenge, de 10 a 1

A més, si veniu el diumenge, us farem un 10 % de descompte !!!!


BONA REVETLLA DE SANT JOAN !!!


16 de juny 2014

CASAL D'ESTIU 2014

Ja tenim el Casal d'estiu pràcticament ple !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gràcies a tots i a totes les famílies que any rera any escolliu TALLER DE L'EVA !!!

Si encara no has fet la teva inscripció, prova sort perquè hi ha algun forat a alguna de les quatre setmanes. T'hi esperem !!!





Mentre acabem les inscripcions, treballem de valent pensant tots els treballs que farem aquest estiu. Avui, les nenes del grup del dilluns, n'han proposat un......


Què us sembla ??



SOLES D'ESPART
Mireu què ha arribat avui al taller...
Soles per fer-vos les vostres espardenyes personalitzades, amb tela o bé amb ganxet. Properament us informarem del monogràfic que us oferirem per aprendre a fer-les. Tenim del número 36 al 40. Reserveu les vostres !!!


Com sabeu, ahir el Taller de l'Eva va ser a l'escola Sant Marc presentant el projecte URBAN KNITTING CALLDETENES. Moltes gràcies a tots i a totes les que heu decidit participar-hi. Ja sumem més de 100 parells de mans !!! GRÀCIES !!! AQUEST SETEMBRE, SEREM IMPARABLES !!!

15 de juny 2014

URBAN KINITTING A L'ESCOLA SANT MARC DE CALLDETENES



Vols participar-hi ? ja tenim la llana a punt. Vine a buscar la teva madeixa !!!

Aquest diumenge a la tarda, el Taller de l'Eva serà present a la festa de final de curs de l'Escola Sant Marc presentant el projecte i repartint la llana !!! Us hi esperem !




Atenció !!! Molta calor a la vista !!! Arriba l'estiu !!! Post dedicat als bombers !!!



Aquests dies a Prats de Lluçanès estem aprenent la tècnica Sashiko. Té l'orígen a Corea i a Japó, però ara s'ha popularitzat arreu del món. És una tècnica molt repetitiva però que requereix molta concentració perquè el resultat sigui bo. Cal que cada tram del dibuix que escollim, tingui el mateix número de puntades. Per practicar-lo, només ens cal tela de lli de color, fil especial per sashiko i una agulla llarga i estreta.
De moment, anem a bon ritme, i el resultat és molt bo.





 Aquí teniu un parell de bolsos dels que hem fet darrerament. Felicitats a les autores !!! La Ramona d'Oristà i la Carme de Prats de Lluçanès.





6 de juny 2014

Bon dia !!!

Una imatge val més que mil paraules....






Panell pirates: 10€



El Taller de l'Eva s'uneix a la moda d'aquesta primavera: les calaveres. De fet, fa pocs dies que tenim aquesta tela i ja pràcticament està esgotada !!! (estem inentant aconseguir-ne més....)
De moment, però, algunes afortunades ja l'han utilitzada pels seus treballs....







Col.lecció Word of Susybee


Panell: 14€ (90cm  x 110 cm)



Preu: 14.80€/metre

Continuen obertes les inscripcions pel Casal d'estiu 2014. Si teniu interès en assistir-hi, no espereu: algunes setmanes ja estan plenes !!!
Recordeu que per fer la vostra inscripció cal trucar al 687918148 - 938893764 o bé enviar un correu electrònic a tallerdeleva@gmail.com