30 de gen. 2014

UNA CLASSE DE PATCHWORK

Bon dia ! Avui us presento algunes escenes del dia a dia al Taller. Fem un repàs a les alumnes d'una classe de patchwork. QUÈ FEM A CLASSE DE PATCHWORK AL TALLER DE L'EVA ?

27 de gen. 2014

SIZZIX BIG SHOT

De vella , molt vella.......



a bella, molt bella !!!!






La restauració de llums i lampades la fem amb un material molt especial: pantalla adhesiva (la podeu trobar al Taller de l'Eva). Aquest material us permet restaurar amb tela, paper, puntes, .... i el resultat final sempre és molt bo ! Animeu-vos a provar-ho amb qualsevol estructura vella que tingueu a casa !!! Amb aquest material també podeu aconseguir que els llums de l'habitació i el vostre quilt, estiguin fets amb la mateixa tela. 

Aquesta és un altre exemple. Hem donat una segona oportunitat a an vell llum de peu. Animeu-vos a provar-ho !!! Només cal que vingueu al taller i us expliquem com fer-ho !!!





NOUS PRODUCTES !!! 
Coneixeu les teles japoneses ? Ara al taller en podeu trobar una bona selecció per fer els vostres treballs !
PREU: 13,50 €/ metre


I pels amants del patchwork, l'scrap i les manualitats en general,..... ha arribat la troqueladora SIZZIX Big shot !! Aquests dies, la trobareu en promoció a un preu espectacular : 96 € !!! (Només aquesta setmana !) Reserva-la ja a tallerdeleva@gmail.com


I també tenim disponibles alguns troquels.... I un extens catàleg perquè escolliu els troquels que més us agradin !!!



22 de gen. 2014

Següent pas: fem punts de brodat a màquina

La setmana passada, vam preparar els retalls sobre entretela adhesiva per fer-nos una funda per la llibreta. Aquesta setmana, estem unint els retalls amb punts de brodat a màquina. Algunes de les nenes, es la primera vegada que cusen a màquina !!! Moltes, van poder fer els punts amb les màquines que els van portar els reis....




A vegades, el treball ens costa tant esforç que fins i tot ens cal treure la llengua !!







Coneixeu la Véronica Requena ? És una quilter francesa que té devoció per la Lizzy, el seu inseperable gos ! I a ell dedica molts dels seus treballs. Aquest n'és un. Un gos que ens serveix per aguantar la porta els dies de vent.


fixeu-vos en el detall de l'ocell.... 
Si en voleu fer un d'igual, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us prepararem les teles i els patrons !!

Recordeu aquestes teles ???? Doncs ja n'han sortit infinitat de treballs diferents !


Aquí en teniu un .....



 I aquí en teniu un altre !!!!




Are us presento un treball molt particular : un quilt dedicat als personatges de la Patum de Berga. És per un nen de 7 anys que, com us podeu imaginar, és molt patumaire !!!




Aquí el quilt està per acabar, però el regal ja està fet i no vam tenir temps de fer la foto amb el treball acabat. De tota manera, segur que us podeu fer una idea del resultat final..... 
Els dibuixos, són impresos sobre tela.


Des d'aquí, us vull mostrar el Ball de l'Àliga de la Patum de Berga, un dels que més m'agrada dedicat al destinatari del quilt de la Patum i a tots els patumaires ! 
Ball de l'Àliga -Patum de Berga (Si ja el coneixeu, gaudiu-ne, si no el coneixeu, descobriu-lo !!)


Demà us ensenyaré la segona oportunitat que hem donat a dos llums de peu molt, però molt vells.....


17 de gen. 2014

TORNEM-HI !!!

He estat alguns dies sense publicar perquè teniem acumulació d'activitat i no hem tingut temps, però ja hi tornem, amb novetats !!!! :

JA TENIM LES PLACES PLENES PER ANAR A LA FIRA L'AIGUILLE EN FÊTE A PARÍS !!!
Ja us explicarem l'aventura.....

Mentrestant, us presento el treball gairebé acabat de l'Ariadna. Va començar-lo quan tenia només 11 anys ! Només vull felicitar-la per la constància, la paciéncia, ...... Per cert, l'Ariadna ja té 13 anys !!!




I parlant de nenes..... Mireu dilluns al taller......



Estem confeccionant una funda de llibreta amb una tècnica molt divertida. Fent-la, aprendrem a cosir punts de brodat amb la màquina. El proper dilluns, la veureu més avançada....



Ens ho estem passant molt bé !!!


Us informo que tornem a tenir TOTS els colors de la llana WIZARD. 
Llana, colors, colls, jerseis, bufandes...... tot això i molt més cada dijous de 3 a 5 al taller de l'Eva. I des d'ara i fins al mes de març, PROMOCIÓ: 3€/ TALLER DE 2 HORES
NO T'HO PERDIS !!!. Cal fer inscripció prèvia a tallerdeleva@gmail.com



13 de gen. 2014

L'aguille en Fete

El Taller de l'Eva, organitza un viatge a París del dia 7 al 8 de febrer per visitar la Fira de Labors "L'Aguille en Fete" (http://www.aiguille-en-fete.com/)
Per inscriure's, només cal ser alumne/a del Taller de l'Eva.



El viatge es farà amb avió. Sortirem de Barcelona el divendres dia 7 a les 6 del matí. La tornada serà el dissabte dia 8 a les 7h30 del vespre.

Qui hi estigui interessat, cal que es posi en contacte amb el Taller de l'Eva i l'informarem dels detalls i dels passos a seguir. 


Cal fer la inscripció abans d'aquest dimecres si voleu un preu més ajustat !! No t'ho perdis !!!

8 de gen. 2014

REBAIXES AL TALLER !!!

A PARTIR DE DEMÀ I FINS EL MÉS DE MARÇ, REBAIXES A LES CLASSES DE MITJA I GANXET !!!! REBAIXA DEL 50% SOBRE EL PREU DE LA CLASSE !!!! 



ÉS A DIR, PODEU VENIR ELS DIJOUS DE 5 A 7 A FER CLASSE DE MITJA I GANXET AMB LA MONTSE VILAREGUT al preu de 3€ /classe !!!  NOMÉS CAL QUE FACIS LA TEVA INSCRIPCIÓ A tallerdeleva@gmail.com O BÉ AL TELÈFON 687918148. 

POTS COMENÇAR DEMÀ MATEIX !!!


L'Abril encara no ha nascut, però ja està tot a punt !!!


Avui va de nenes !! Nenes molt guapes !! Aquí teniu l'esquiadora, un treball que podeu fer amb els kits que podeu comprar al Taller. Són de l'Eva Gustems. PREU : 15€



I ara, fixeu-vos molt be amb aquesta pantalla vella....


Molt vella......


I ara, fixeu-vos en aquesta fotografia: és la preparació per transformar aquest vell llum de peu amb un altre de ben diferent. La propera setmana, us mostrarem el resultat final !!!


4 de gen. 2014

DEMÀ DIUMENGE, OBERT

DEMÀ DIUMENGE DIA 5 DE GENER, EL TALLER DE L'EVA ESTARÀ OBERT DE LES 10 DEL MATÍ A LA 1 DEL MIGDIA.


3 de gen. 2014

CONNECTEM : TU & TALLER DE L'EVA

A partir d'avui, totes les teles amb motius nadalencs,  les podeu trobar en PROMOCIÓ :
 10€/metre !!! No us les deixeu perdre !!!


Aquests dies que molts i moltes dels nostres seguidors teniu la sort d'estar fent unes merescudes vacances, us animo a que activeu tots els canals virtuals que teniu per connectar-nos millor: 
CONNECTEM: tu & 


Teniu diversos canals per estar ben informats de les novetats del Taller:

- BLOC : www.tallerdeleva.blogspot.com
És el canal més utilitzat entre vosaltres i el taller. Cada dia rebem més i més visites. De manera més o menys regular, hi anem penjant les informacions que creiem que us poden interessar i també les novetats i treballs que anem fent al taller. Evidentment, també us informem dels tallers, cursos i monogràfics que impartim.

- FACEBOOK : És una xarxa social on hi trobareu notificacions quan fem entrades al bloc i també curiositats, esdeveniments importants..... Per estar connectada amb nosaltres via facebook, només cal que entris a la nostra pàgina, i cliquis la icona M'AGRADA. Llavors, ja podràs seguir totes les nostres entrades !!! La pàgina la trobaràs a https://www.facebook.com/tallerdeleva.eva

                                                       


-TWITTER: Aquesta és una altra xarxa social fantàstica per estar ben informats. Us la recomano especialment. Per seguir les entrades del Taller de l'Eva, només cal que entris a TWITTER.COM (crear-te el compte personal si encara no el tens), buscar Taller de l'Eva i clicar la icona FOLLOW. D'aquesta manera et convertiràs en seguidora del Taller de l'Eva

                       

-PINTERESThttp://www.pinterest.com/tallerdeleva/. Entra a aquest enllaç i ens trobaràs, a nosaltres i a un munt d'informacions, fotografies.... que podràs guardar, compartir..... PINTEREST, és una experiència visual !!! Aprofitem aquest recurs i gaudim dels nostres treballs i dels treballs de les altres persones. A més a més, si et passeges pel nostre bloc, veuràs que quan col.loques el cursor sobre les imatges que anem penjant, apareix una icona de color vermell com aquesta:   

És la icona de Pinterest, i si la cliques, podras guardar, compartir.... les imatges del nostre bloc directament al teu PINTEREST. 
Ho intentes ??

En totes les opcions, si no en som usuaris, hem d'obrir-nos un compte, però és gratuït i molt fàcil de crear !!!

Properament (ara si que serà properament !!) tindrem operativa una botiga on line, on, des d'on siguis, ens podràs comprar les nostres teles, els nostres productes, i accediràs a descomptes exclusius de la web. Ja t'anirem informant..... Estem molt il·lusionades amb el projecte.

Així que, ja ho sabeu : CONNECTEM !!!!