31 d’ag. 2011

1a JORNADA DE PATCHWORK A LES GUILLERIES..... un gran dia ...


Aquí teniu un tastet del que va ser la 1a Jornada de Patchwork al Mas del Silenci.
Vam gaudir tot el dia de l'espai, el bon temps, el bon menjar..... i sobretot, del patchwork. Vam fer un petit treball de POJAGI i un altre de brodat amb CINTES DE SEDA.
Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra assistència !!!

26 d’ag. 2011

MASTER CLASS AMB YOKO SAITO

Ahir, convidada per l'empresa PARERA FIL D'OR, vaig tenir el plaer d'assistir a una Master Class impartida per YOKO SAITO, una de les quilters japoneses amb més reconeixement a nivell mundial.

Fa 35 anys que es dedica al patchwork, amb un estil molt particular. Ella mateixa dissenya els seus quilts i les robes que utilitza per elaborar-los. Ha publicat més d'una vintena de llibres i periòdicament escriu a diverses publicacions. És professora de patchwork a diverses escoles de patchwork i art tèxtil i és directora de "Quilt party", una escola i botiga de patchwork (http://shop.quilt.co.jp/en/)

Durant tot el dia, vam gaudir amb les seves explicacions i les seves lliçons pràctiques. Vull compartir-ho amb vosaltres mostrant-vos algunes imatges  de la jornada d'ahir:




3 d’ag. 2011

FI DEL CASAL ESTIU DE PATCHWORK

El casal d'estiu de patchwork s'ha caracteritzat per la seva intensitat i la seva productivitat !!! M'ho he passat molt bé i espero que les 40 nenes que han passat pel casal, també !!!
Us felicito per la vostra paciència (moltes vegades havien d'esperar torn...), la vostra alegria i la vostra habilitat per fer els treballs que heu fet !

UNA ABRAÇADA I MOLT BON ESTIU !!!





La bossa de mà de la Berta

La funda d'agenda de l'Eva


L'individual de l'Aina

El coixí de l'Andrea

El coixí de la Berta

La funda d'agenda de la Jana

                                                    BON ESTIU A TOTHOM !!!

2 d’ag. 2011

VESTIT DE FLORS...

Aquests dies hem estat treballant en diversos projectes, un dels més originals és el que ara us ensenyo. Hem confeccionat el vestit al taller i després hi hem fet les aplicacions. És molt senzill de fer i el resultat és molt bo !!!